Huur een sociale woning via Vivendo

Vivendo heeft een ruim aanbod betaalbare en kwaliteitsvolle sociale huurwoningen in diverse gemeenten in West-Vlaanderen. Een gedeelte van de woningen is speciaal aangepast aan de behoeften van grote gezinnen, senioren en rolstoelgebruikers.

Vivendo is werkzaam in Beernem, Brugge, Damme, Oostkamp, Jabbeke en Zedelgem.

Interesse in een sociale huurwoning?  Controleer dan eerst en vooral of u aan de wettelijke inschrijvingsvoorwaarden voldoet die momenteel van toepassing zijn. 

Voldoet u aan de wettelijke voorwaarden? Bezorg ons de inschrijvingsdocumenten volledig, ingevuld en ondertekend: Vivendo, dienst kandidaat-huurders, Handboogstraat 2 bus 0013 te 8000 Brugge of mail ze naar info@vivendo.be.

Download hier het inschrijvingsformulier met daarin vervat de inschrijvingsvoorwaarden.

Na ontvangst van de documenten controleren we of u aan de huidige wettelijke inschrijvingsvoorwaarden voldoet.

Belangrijke wijzigingen sociale huur vanaf 1 januari 2024! Vanaf begin 2024 zijn er een aantal belangrijke wijzigingen in de sociale huur (o.a. Centraal Inschrijvingsregister, middelentoets...), klik hier voor het overzicht van deze wijzigingen.

Neem alvast hier een kijkje in het intern huurreglement

Nog vragen? Bel de dienst kandidaat-huurders op 050 170 520, mail naar info@vivendo.be of kom langs op ons kantoor in de Handboogstraat 2/0013 te Sint-Pieters (donderdag van 9u tot 12u) of in de Magdalenastraat 20/1 te Sint-Andries (maandag-woensdag-vrijdag van 9u tot 12u + dinsdag van 14u tot 18u). 

Contacteer ons via e-mail of bel 050 17 05 00