Koop een sociale woning via Vivendo

KLIK HIER VOOR HET OVERZICHT VAN ONS AANBOD

Vivendo wil het verwerven van een eigendom stimuleren en bevorderen door betaalbare en kwaliteitsvolle sociale koopwoningen te koop aan te bieden. Vivendo houdt de kost van een sociale koopwoning zo laag mogelijk, niet alleen in aankoopprijs maar ook in onderhoud en energieverbruik. In de meeste gevallen kan een kandidaat-koper ook bij ons terecht voor een voordelige sociale woonlening.

Interesse in een sociale koopwoning? Klik hier om de folder over sociale koop te lezen.

Controleer eerst en vooral of u aan de wettelijke inschrijvingsvoorwaarden voldoet die momenteel van toepassing zijn.

Bekijk hier de wettelijke inschrijvingsvoorwaarden voor een sociale koopwoning

Download hier het inschrijvingsformulier voor een sociale koopwoning

Voldoet u aan de wettelijke voorwaarden? Bezorg ons de gevraagde inschrijvingsdocumenten volledig, ingevuld en ondertekend: Vivendo, dienst kandidaat-kopers, Magdalenastraat 20 bus 1 te 8200 Sint-Andries of mail ze naar info@vivendo.be.

Na ontvangst van de stukken controleren we of u aan de huidige wettelijke inschrijvingsvoorwaarden voldoet.

Klik hier om het antwoord te vinden op veelgestelde vragen (FAQ) rond het kopen van een sociale woning en de bijhorende lening.

Nog vragen? Bel de dienst kandidaat-kopers op 050 170 500, mail naar info@vivendo.be (dit kan ook onderaan deze pagina) of kom langs op ons kantoor in de Handboogstraat 2/0013 te Sint-Pieters (donderdag van 9u tot 12u) of in de Magdalenastraat 20/1 te Sint-Andries (maandag-woensdag-vrijdag van 9u tot 12u + dinsdag van 14u tot 18u). 

Project in de kijker

Sint-Michiels - Stokveldepad

Vivendo plant de bouw van 36 sociale eengezinswoningen in Galgeveld te Sint-Joris. Deze woningen zullen worden opgetrokken op de site waar onder andere het vroegere voetbalterrein van de deelgemeente gelegen was, tussen Galgeveld en Sint-Jorisstraat.

Het betreft woningbouw volgens het clusterprincipe met telkens clusters van 4 eengezinswoningen. Er worden 12 huur- en 24 koopwoningen voorzien.

Bekijk dit project
Contacteer ons via e-mail of bel 050 17 05 00