Informatievergadering omwonenden wijk De Linde – Schattingbeekwijk, Zedelgem

Vivendo plant de bouw van 75 woongelegenheden te Zedelgem. Dit in het gebied omsloten door de Lindestraat en de Schattingbeekstraat.In dit gebied worden voorafgaand de werken ongeveer 30 bestaande woningen, die momenteel leeg staan, gesloopt.

Het infrastructuurproject omvat de aanleg van een nieuwe toegangsweg tot de site, private en openbare parkeerplaatsen voor auto’s en fietsen, wandel- en fietspaden, een middenplein, groenaanleg en beplanting en diverse ontspanningsmogelijkheden.

Het project voorziet verder de bouw van 60 appartementen te realiseren in 4 volumes en 15 woningen. De appartementen beschikken elk over 2 slaapkamers, een terras en een private parkeerplaats. De woningen zijn voorzien van 3 of 4 slaapkamers, met tuin en private parkeerplaats.

Om het project aan de omwonenden van het vermelde gebied voor te stellen wordt een informatievergadering georganiseerd. Hierbij zullen de plannen en/of voorontwerpen van zowel het wegenis- en  infrastructuurdossier als de woningen ter inzage gesteld worden.

Deze vergadering gat door op donderdag 18 november 2021 om 19u00 in de Sint-Laurentiuskerk, gelegen naast het gemeentehuis van Zedelgem.

Indien u op de informatievergadering aanwezig wenst te zijn dient u zich vooraf te registreren. Dit kan door een mail te sturen naar info@vivendo.be of te telefoneren naar ons algemeen nummer 050/ 44.61.10. Dit met vermelding van uw naam, aantal deelnemers, adres en telefoonnummer.

Vergeet uw mondmasker niet mee te nemen. Het dragen van een mondmasker in de kerk is verplicht.

Contacteer ons via e-mail of bel 050 17 05 00