Centraal Inschrijvingsregister (CIR)

Vanaf 18 maart 2024, start het Centraal Inschrijvingsregister. Dit digitaal platform verzamelt alle gegevens van kandidaten in Vlaanderen die een sociale woongelegenheid willen huren. In het CIR kunt u als kandidaat-huurder vanaf vandaag enkel nog online inschrijven als u een sociale woning wilt huren in Vlaanderen. U start uw dossier zelf op, digitaal en veilig. Dit kan via www.vlaanderen.be/sociaalhuren. Ook voor meer informatie en alle voorwaarden kunt op deze website terecht of op de website van Vivendo http://www.vivendo.be/ik-wil-huren.

Vervolgens wordt er gecheckt of de kandidaat aan alle voorwaarden voldoet. Als dat in orde is en alle informatie gekend is, bent u officieel ingeschreven als kandidaat-huurder. Vanaf het moment dat u ingeschreven bent, kunt u zelf uw persoonlijke gegevens aanpassen en uw plaats op de wachtlijst zien.

Bent u al ingeschreven voor een sociale woning? Dan kunt u vanaf 18 maart uw kandidatendossier online bekijken en aanpassen. Staat u al op een wachtlijst voor een sociale woonst, dan moet u uw inschrijving vanaf 18 maart via het nieuwe Centraal Inschrijvingsregister bevestigen. U moet dus bevestigen dat u wilt blijven staan op de wachtlijst voor een sociale woning. In de loop van de maand april zult u hiervoor een brief van Vivendo ontvangen (de actualisatiebrief).

Project in de kijker

Brugge - Peterseliestraat

Contacteer ons via e-mail of bel 050 17 05 00